Dus jij hebt talent?

Wij werken intensief samen met tal van mooie opdrachtgevers bij jou in de buurt. De vacatures waar wij technisch, commercieel en logistiek talent voor zoeken zijn vaste banen. Afhankelijk van jouw wensen en de wensen van onze opdrachtgever kom je direct in dienst of werk je eerst via HUNT talent. Wij adviseren je graag over jouw mogelijkheden.

Vaste baan

Onze opdrachtgevers zoeken vooral nieuwe collega’s die ze zelf in dienst nemen. HUNT talent wordt door deze opdrachtgevers ‘ingehuurd’ om het juiste talent in de arbeidsmarkt te selecteren. Voor jouw als kandidaat maakt dit geen verschil maar levert je wel voordelen op. Vooraf aan je sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgever nemen we alles grondig door. Wat doet het bedrijf precies? Hoe ziet het team er uit en hoe is de werksfeer? Welke carrière mogelijkheden en opleidingsmogelijkheden biedt het bedrijf en waar liggen de uitdagingen in de functie? Je kunt ons dus zien als ‘de recruiter’ van jouw toekomstige werkgever. Maar… je komt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever zelf!

Tijdelijke baan

Wanneer je bij ons en onze opdrachtgever een succesvol sollicitatietraject hebt doorlopen ga je graag snel aan de slag. Soms kan het voor jou en het bedrijf prettig zijn om eerst via HUNT talent aan de slag te gaan. Na de vooraf afgesproken uitzend- of detacheringsperiode kom je in dienst bij de opdrachtgever zelf.

Ga je als uitzendkracht of als detachant aan de slag?

Je kunt er dan van op aan dat salaris, ziekterisico, vakantiegeld etc. prima geregeld is volgens de ABU CAO. In deze CAO zijn goede afspraken gemaakt over de rechten en plichten van alle betrokken partijen. Zekerheid en professionaliteit staan voorop! Klik hier om alle actuele vacature te bekijken of neem contact op voor een persoonlijk gesprek.
Detacheren
Werk je als detachant, dan ga je op basis van een detacheringsovereenkomst bij onze opdrachtgever aan de slag. Wij verzorgen je loonbetaling, loonstroken etc. De detacheringsperiode of het project is vooraf afgesproken. Na deze periode of na afronding van het project kom je bij tevredenheid bij onze opdrachtgever in dienst.
Uitzenden
Werk je als uitzendkracht, dan ga je op basis van een uitzendovereenkomst bij onze opdrachtgever aan de slag. Wij verzorgen je loonbetaling, loonstroken etc. Je bent dan bij ons in dienst maar je werkt bij onze opdrachtgever. Na de uitzendperiode kom je als alle partijen tevreden zijn alsnog bij onze opdrachtgever in dienst.

Hoe werkt bemiddeling door HUNT talent?

Je meld je CV aan
Solliciteer met je CV op de vacature(s) die jouw interesse heeft. Heb je hier eerst nog vragen over, bel ons dan even. 
Kennismaken & koffie!
Je wordt binnen een werkdag uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking met jouw bemiddelaar van HUNT talent. Samen bespreken we je CV en de vacature(s). 
Nog een keer kennismaken
Maar dan bij onze opdrachtgever. Wij maken snel een afspraak voor een persoonlijke kennismaking bij jouw potentiële nieuwe werkgever. De voorbereiding doen we samen! 
Starten in je nieuwe baan
Zowel jij als onze opdrachtgever hebben er het volste vertrouwen in dat jullie een goede match zijn. Je gaat aan de slag. Gefeliciteerd! 
Nazorg door HUNT
Terwijl jij met veel plezier in je nieuwe baan aan het werk bent komen wij op bezoek. Regel jij nu de koffie, wij doen het gebak! 

Talent aanbrengen

HUNT talent is een kei in het zoeken van talent. Toch is extra hulp altijd welkom. Breng jij een kandidaat aan waar wij naar op zoek zijn? Laat het ons weten en ontvang een Apple Ipad!
Neem contact op voor de voorwaarden of bel 010-737 06 38.