Ik zoek talent

Onze opdrachtgevers vertellen ons behoefte te hebben aan zorgvuldig geselecteerd personeel. Dus geen ‘doorgeschoven’ CV’s maar talent dat speciaal voor hun vacatures is geselecteerd. HUNT talent is de partij die in deze behoefte voorziet. Door onze ruime ervaring met het selecteren van talent en door onze kennis van de verschillende branches zijn wij de juiste partner voor een groot scala aan bedrijven in Nederland. Van MKB-bedrijf tot multinational.

Hoe werkt HUNT talent?

Het vinden van het juiste talent is een ‘vak apart’. Nadat wij persoonlijk kennis hebben gemaakt met uw organisatie en samen in kaart hebben gebracht welk talent u zoekt, gaan wij aan de slag. Er wordt direct gestart met het inzetten van de volgende talent zoekmethoden:

  1. Verspreiding van de vacature in het netwerk van HUNT talent. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreide database en groot netwerk opgebouwd van talent. 
  2. Actieve zoektocht in speciaal aangekochte talent databases.
  3. Verspreiding vacature binnen diverse kanalen waar talent een andere baan zoekt. Dit loopt uiteen van jobboards tot social media.

HUNT vindt talent

Wij hebben de juiste kandidaat of meerdere passende kandidaten gevonden. De kandidaat wordt voorgedragen waarbij wij inzicht geven in het talent van de kandidaat, werkhistorie, opleiding, ambities en persoonlijkheid. De kandidaten waar u mee in gesprek wilt, komen bij u langs bij om kennis te maken. Zijn dit 1, 2 of meer gesprekken? Vindt er een proefwerkdag plaats? Alles is mogelijk. Hoe de kandidaat bij u in dienst komt, laten we over aan u. Dit kan op basis:

  1. Direct bij u in dienst. Dit noemen we werving & selectie en komt er op neer dat u rechtstreeks met de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangaat. 
  2. Bij u aan de slag op uitzend of detacheringsbasis. De kandidaat komt bij ons in dienst maar gaat bij u aan de slag. Wij reken hiervoor een vooraf afgesproken tarief. Alle kosten zoals loonadministratie, afdracht van premies, verzekeringen etc. zijn hierin inbegrepen.