Over Hunt Talent

Wij bemiddelen starters op de arbeidsmarkt en senior talent dat ruime ervaring heeft en/of in managementposities actief is. Inmiddels werken we ruim 15 jaar samen met tal van mooie en interessante opdrachtgevers in heel Nederland. Naast uitdagende technische, commerciële en logistieke functies hebben wij ook een uitgebreid netwerk opgebouwd van opdrachtgevers die collega’s zoeken op het snijvlak van techniek en commercie.

Waarom HUNT talent?

Er zijn al zoveel bemiddelaars! Wat voegt HUNT talent toe? Gelukkig zijn er inderdaad veel partijen die kandidaten en bedrijven bij elkaar brengen. Heel veel zelfs! Vaak vertellen kandidaten ons dat ze hierdoor door al die vacatures ‘het bos niet meer zien’. CV’s van kandidaten worden als het ware ‘rondgepompt’ zonder dat iemand hun persoonlijk de vraag stelt; wat is nou eigenlijk jouw talent? Waar wil je je talent voor inzetten? Waar komt jouw talent pas echt goed tot zijn recht? HUNT talent onderscheid zich door persoonlijke aandacht te geven aan jouw wensen en behoeften.

Ook vinden wij het belangrijk om aan onze opdrachtgevers noodzakelijke persoonlijke aandacht te geven. Hoe? Door voorafgaand aan de wervingsprocedure onze opdrachtgever héél goed te leren kennen. Wie zijn de mensen achter de organisatie? Welk talent is echt nodig en welk kandidaten passen niet? Allerlei vragen waar HUNT talent graag antwoord op krijgt.

Zekerheid en betrouwbaarheid

Als je door HUNT talent wordt bemiddeld wil je allereerst die droombaan. Maar er is meer; zekerheid en betrouwbaarheid. Je wilt er bijvoorbeeld zeker van zijn dat wij goed weten wat er speelt bij onze opdrachtgever, wat de functie precies inhoud en wat de arbeidsvoorwaarden zijn. Die zekerheid biedt HUNT talent. Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en werken samen met professionele bedrijven. Wij adviseren je op het gebied van je arbeidsovereenkomst, je arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten etc. Werk je eerst als uitzendkracht of detachant? Dan val je automatisch onder de ABU CAO. Deze CAO is de meest gebruikte CAO waarbij alles wat te maken heeft met uitzenden en detacheren tot in de puntjes is geregeld.

Als ervaren bemiddelaar weten wij dat voor de opdrachtgever zekerheid en betrouwbaarheid belangrijk is. De kandidaten die wij selecteren komen niet zomaar bij u als opdrachtgever op gesprek. Wij werven en selecteren zorgvuldig, leren onze kandidaat goed kennen, trekken referenties en komen met een actueel en sluitend CV. Ons doel is om onze opdrachtgever volledig te ontzorgen. Zelf werven, adverteren, selecteren etc. is hiermee verleden tijd.